Ціни на продукти зростають через кліматичні аномалії – дослідження

Екстремальні погодні явища, спричинені змінами клімату, викликають різке зростання цін на базові продукти харчування по всьому світу. Про це мовиться у новому дослідженні, проведеному Барселонським […]

Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує – дослідження

Міжнародна група вчених провела огляд понад 70 наукових досліджень і виявила, що немає безпечної кількості споживання обробленого м’яса. Вони встановили зв’язок між споживанням обробленого м’яса […]

В Україні планують оновити каталог продуктів для ЗСУ

Команда закупівельної агенції Міноборони Державний оператор тилу презентувала оборонному відомству та командуванням Сил логістики й Медичних сил пропозиції щодо оновлення номенклатури каталогу продуктів харчування для […]